Coach Nutrition Producten

Zonder honger de dag door op weg naar een gezonder en slanker streefgewicht! Alle Coach Nutrition maaltijdproducten voorzien je van de belangrijke voedingsstoffen elke dag. Ik begeleid en motiveer je naar een gezond gewicht en sta voor je klaar!

De maaltijdvervangers

havermout

Een goed vullend ontbijt met alle belangrijke vitamines, vezels en proteïne. Keuze uit havermoutpap en 2 smaken ontbijtshakes (vegan): kers of aardbei!

kant en klaar

De kant en klare maaltijdshake in een flesje (handig om zo in je tas te doen voor naar je werk of voor onderweg!) is in chocoladesmaak en binnenkort komt er een nieuwe smaak.

coach nutrition

Lekker makkelijk voor onderweg ook en ze vullen ook goed door de eiwitten! Ook voor je ochtend- en middagtussendoortje neem je iedere keer een halve reep.

shake sachets

Je kunt een hele tijd door met onze maaltijdshakes waarin alle belangrijke voedingsstoffen zitten in de smaken: kers, koffie caramel, aardbei, vanille, chocolade en banaan.

soepen

Aanrader als lunch of diner! De maaltijdsoepen van Coach Nutrition zijn in de smaken: tomaat, kip kerrie en champignon. Uiteraard met alle belangrijke vitamines en mineralen.

slim<br>samen

met een slim assortiment