body beauty logo

Onze Coach Nutrition producten bevatten alle essentiële vitamines, mineralen, eiwitten etc. die je nodig hebt om je wensgewicht of streefgewicht te bereiken. Alle voordelen van de producten van Coach Nutrition op een rijtje:

Vol Eiwitten/Proteïne

Proteïnen zijn belangrijke bouwstoffen in ons lijf en het toevoegen van voldoende eiwitten in ons afslankprogramma is dan ook belangrijk voor het behoud van onze spieren en geven een langer vol gevoel, alleen maar voordelen dus!

eiwitten

Veel Vezels

Wist je dat je per dag zo’n 30 tot 40 gram vezels binnen moet krijgen en dan als het even kan uit verschillende bronnen? Met de Coach Nutrition producten bij ons, krijg jij voldoende vezels binnen! Vezels zorgen ook voor een voller gevoel en zijn goed voor je darmen.

vezels

Minder tot bijna geen toegevoegde suikers

De producten bevatten erg weinig koolhydraten en sommige producten zelfs helemaal geen toegevoegde suikers. Je krijgt dus zo min mogelijk koolhydraten/suikers binnen.

suiker vrij

Glutenvrij

De meeste producten bevatten geen gluten en zijn glutenvrij verwerkt.

glutenvrij

Geen kunstmatige toevoegingen

In de de Coach Nutrition producten worden alleen natuurlijke kleur en smaakstoffen gebruikt, dat is beter voor jouw gezondheid!

geen kunstmatige toevoegingen

Met natuurlijk collageen

De meeste vrouwen die bezig zijn met hun lijf, kennen de voordelen van collageen al. Het is bewezen goed tegen huidveroudering, versteviging van spieren en het bevordert gezonde gewrichten. In onze dieetproducten is het toegevoegd.

collageen

Lacto-vegetarisch en halal

De meeste producten bevatten geen dierlijke producten,  behalve viscollageen en alleen de repen bevatten een rundercollageen. Daarnaast zijn de producten halal verwerkt.

vegan

GEWOON ONTZETTEND LEKKER!

Fijne smaken en aroma’s, niet te zoet, een goede consistentie en een prettig mondgevoel, dat is toch belangrijk!

lekker

Geen hongergevoel!