Bij Body Beauty afslankpraktijk kun je natuurlijk ook online afvallen. We willen we het liefst afspreken bij ons in de praktijk, die stok achter de deur is best belangrijk. Maar door de onzekere tijden waarin we nu zitten snappen wij het dat je liever niet naar de praktijk wil komen en toch ons programma wilt volgen voor een gezond gewicht.
Je kunt ons Coach Nutrition programma met maaltijdvervangers volgen: je hoeft dan niet meer na te denken wat je gaat eten en je krijgt voldoende voedingsstoffen binnen! Natuurlijk helpen we je, als personal afslankcoach, met een gezond eetpatroon zodra je op gewicht bent en dat daardoor ook blijft!

Er zijn trouwens genoeg mensen die het ontbijt van Coach Nutrition zo gemakkelijk en lekker vinden dat ze deze, ook na het afvaltraject, blijven kopen!

Zodra je op je streefgewicht bent, mag je gratis bij Body Beauty afslankpraktijk 1x in de maand komen wegen als stok achter de deur om je gezonde leefstijl vast te houden en natuurlijk op gewicht te blijven!

We willen je ook de mogelijkheid te bieden om je te blijven coachen tijdens het afvaltraject in deze onzekere periode, wekelijks via whatsapp of (video)bellen.
Het gemak van online begeleiding zorgt ervoor dat je toch je streefgewicht kunt behalen wanneer je een drukke baan hebt of het om andere redenen niet gaat lukken naar onze praktijk te komen.
In jouw eigen Coach Nutrition app kun je naast het bepalen van je voeding, het afval programma, het bijhouden van je gewicht ook chatten met ons als je vragen hebt. De producten bestel je via je coach, die dan opgestuurd worden of bij jou thuis worden bezorgd.

Zodra je ons afslankprogramma volgt, mag je 24/7 ook appen met vragen, we motiveren je graag naar jouw succes. Schakel dus snel jouw eigen personal afslankcoach in bij Body Beauty!
Vul onderstaand formulier in, dan maken we snel een online afspraak bij jouw personal afslankcoach: Body Beauty afslankpraktijk Hengelo aan de Deurningerstraat 206.